салат з капусти
салат з капусти

Салат з білокачанної капусти та огірків (з селерою, редискою та яблуками)

    

6 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 качан середнього розміру

Огірки - 2 шт.

Селера - 1 стебло

Редис - 5 шт.

Яблука - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Цибуля зелена - 1 пучок

Олія оливкова

Цукор

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати. Огірки вимити та нарізати соломкою, залишивши невелику частину для прикраси. Корінь, селери та редис почистити, вимити і натерти на крупній тертці. Яблуко вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину та нарізати дольками (кілька дольок залишити для прикраси). Часник почистити і натерти на дрібній тертці. Зелену цибулю вимити, обсушити та дрібно нарізати.

2Все змішати, додати цукор, посолити та полити оливковою олією. Готовий салат можна прикрасити дольками яблук і кружальцями огірків.

00:00