Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)
Ingredients
Яйця - 6 шт.
Цибуля - 1 шт.
Креветки або криль - 1 банка 250-300 г
Сир твердий - 100 г
Анчоуси - 5 шт.
Лимон - 1/2 або 1/3 шт.
Масло вершкове - 50 г
Майонез
Directions
1Яйця викласти в ємність для варіння на пару. В основну чашу мультиварки налити 2 склянки води, встановити ємність з яйцями в мультиварку. Закрити кришку і включити режим «Варка на пару» на 15 хвилин.
2Білки відокремити від жовтків і натерти на дрібній тертці окремо: білки, жовтки, сир. Цибулю дрібно нарізати. Лимон очистити від цедри, нарізати тонкими кружечками, кожен кружечок - на маленькі трикутники.
3Викладати шарами: білки, креветки, цибулю, трикутники лимона (на відстані 1 см один від одного), нанести шар майонезу у вигляді сітки, сир, терте на крупній тертці охолоджене масло, рясний шар майонезу, зверху - терті жовтки.