Салат з креветками

    ,

22 Листопада, 2016

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Цибуля - 1 шт.

Креветки або криль - 1 банка 250-300 г

Сир твердий - 100 г

Анчоуси - 5 шт.

Лимон - 1/2 або 1/3 шт.

Масло вершкове - 50 г

Майонез

Directions

1Яйця викласти в ємність для варіння на пару. В основну чашу мультиварки налити 2 склянки води, встановити ємність з яйцями в мультиварку. Закрити кришку і включити режим «Варка на пару» на 15 хвилин.

2Білки відокремити від жовтків і натерти на дрібній тертці окремо: білки, жовтки, сир. Цибулю дрібно нарізати. Лимон очистити від цедри, нарізати тонкими кружечками, кожен кружечок - на маленькі трикутники.

3Викладати шарами: білки, креветки, цибулю, трикутники лимона (на відстані 1 см один від одного), нанести шар майонезу у вигляді сітки, сир, терте на крупній тертці охолоджене масло, рясний шар майонезу, зверху - терті жовтки.

00:00