Салат з курки з полуницею і авокадо салати 24 Грудня, 2016 Блюда для девичника (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 2 порції Ingredients Курка - 2 філе Полуниця - 50 г Авокадо - 1 шт. Зелений салат - 2 листа Вершки - 2 ст. ложки Сметана - 1 ст. ложка Масло топлене - 1 ст. ложка Мигдаль рубаний - 1 ст. ложка Лимон - 1 ч. ложка соку Кетчуп - 1 ч. ложка Цукор - 1/2 ч. ложки Сіль Перець червоний мелений Directions 1Філе курки нарізати соломкою і обсмажити на розігрітому маслі. Посолити і викласти на серветку, щоб видалити зайвий жир. 2Ягоди полуниці промити, обсушити і розрізати навпіл. Змішати лимонний сік з цукром і полити ягоди. Авокадо розрізати навпіл. Видаливши кісточку, очистити від шкірки та нарізати скибочками. 3СОУС: Збити вершки, змішати їх з кетчупом і сметаною, посолити, поперчити. 4З'єднати підготовлені компоненти, викласти в салатник на листя салату, полити соусом і посипати мигдалем. 00:00