Салат з яловичиною «Для гостей»

    

26 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Яловичина відварна - 400 г

Картопля - 200 г

Огірки солоні - 200 г

Морква - 60 г

Зелений горошок консервований - 40 г

Яблука - 150 г

Сметана - 250 г

Кінза - 1 пучок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Картоплю та моркву відварити, остудити, очистити. Натерти на крупній тертці картоплю, моркву, огірки. Відварене м'ясо дрібно порубати.

2Змішати горошок, м'ясо, огірки, картоплю та моркву, посолити та поперчити, заправити сметаною.

3Свіжі яблука без шкірки та серцевини нарізати тонкими скибочками та викласти тонким шаром на дно салатника. Зверху помістити салатну масу, посипати подрібненою зеленню кінзи.

00:00