Салат «Насолода» (з печінкою) салати 16 Червня, 2017 1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день Ingredients Печінка куряча або свиняча відварна - 400 г Кукурудза консервована - 340 г (1 банка) Арахіс солоний зі смаком бекону - 70-90 г (2 упаковки) Сир плавлений - 2 шт. Яйця - 4 шт. Майонез - 200 г Зелень Directions 1Відварну печінку нарізати дрібними кубиками. Солоний арахіс трохи подрібнити. Відварені яйця нарізати невеликими скибочками. 2Підготовлені продукти з'єднати, додати консервовану кукурудзу. 3Плавлені сирки натерти на крупній тертці, з'єднати з майонезом, заправити салат і акуратно перемішати. Подавати, прикрасивши зеленню. 00:00