Салат «Самаркандський»

  

28 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Бринза - 200 г

Огірки - 1 шт.

Цибуля червона - 1 головка

Олія - 3 ст. ложки

Лимон — 0,5 шт. (сік)

Зелень кропу та петрушки - 1 пучок

М'ята свіжа - 2 ст. ложки подрібненого листя

Зіра мелена — 0,5 ч. ложки

Перець червоний пекучий - 1 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Розкришити бринзу в миску, розім'яти виделкою з олією та лимонним соком, приправити чорним перцем.

2Огірок, очищений від насіння та шкірки і дрібно порізаний, перемішати з дрібно нарізаною цибулею і подрібненою зеленню петрушки та кропу.

3З'єднати підготовлені бринзу та огірок, посолити, приправити зірою. Посипати м'ятою та подрібненим червоним перцем без насіння.

00:00