Салат «Старий Ташкент» салати узбецька кухня 12 Листопада, 2016 365 рецептов узбекской кухни Ingredients Редька - 500 г Перець болгарський солодкий - 125 г Морква - 2 шт. Цибуля - 1,5 шт. Часник - 1 головка Соус заправний - 75 мл Сіль Спеції ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Олія - 2 ст. ложки Оцет 3% - 2 ст. ложки Цукор Перець червоний мелений Сіль Лимон — 1/2 шт. Directions 1Очищені редьку та моркву нарізати тонкою соломкою та перетерти з сіллю. Солодкий болгарський перець і цибулю нарізати, часник подрібнити. Всі овочі перемішати, посолити і поперчити, додати заправку, прикрасити скибочками перцю, редьки, зеленню. 2ЗАПРАВКА: сіль, цукор, червоний перець змішати з оцтом, влити олію, перемішати і заправити салат. 00:00