Салат «Хрусткий»

  

23 Вересня, 2016

Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной

Ingredients

Батон білий - 200 г

Курка - 250 г філе

Сир - 150 г

Огірки - 300 г

Цибуля - 150 г

Салат зелений -1 пучок

Directions

1Куряче філе відварити до готовності, остудити, порізати.

2Батон нарізати кубиками й обсмажити на олії до золотистого кольору.

3Огірки нарізати соломкою, цибулю - півкільцями. Сир натерти на дрібній тертці.

ЗАПРАВКА

1Змішати рослинне масло, оцет, сіль, перець і видавленим через чеснокодавку часник.

2Салат порвати руками, додати огірки, цибулю, філе, сир, заправку і сухарики.

00:00