1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Свинина - 200 г
Курка - 200-250 г запеченого або копченого м'яса
Печериці - 300 г
Картопля - 3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Чорнослив без кісточок - 300 г
Горіхи волоські - 200 г
Сир твердий - 150 г
Сир ковбасний підкопчений - 100 г
Яйця - 2 шт.
Майонез - 250 г
Олія
Сіль
Directions
1Свинину нарізати шматочками, обсмажити в олії до золотистої скоринки, посолити. Додати нарізане копчене куряче м'ясо, смажити все разом 5-10 хвилин, остудити.
2Гриби нарізати, обсмажити в олії разом з цибулею, посолити, остудити.
3Відварну картоплю і яйця очистити, натерти на тертці. Сир (обиддва види) натерти на тертці та перемішати. Чорнослив попередньо замочити, потім віджати і дрібно нарізати. Горіхи подрібнити.
4Підготовлені продукти покласти в салатник шарами: 1-й шар - картопля, 2-й - гриби з цибулею, 3-й - майонез, 4-й - обсмажене м'ясо, 5-й - чорнослив, 6-й - волоські горіхи, 7-й - сир, 8-й - майонез, 9-й шар - яйця. Послідовність за необхідності повторити.