Салат із картоплі та капусти салати здорове харчування 24 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 2-3 шт. Капуста - 1/3 качана Морква - 1-2 шт. Олія оливкова - 4 ст. ложки Оцет 3% - 2 ст. ложки Цибуля зелена - 1 пучок Зелень кропу та петрушки Перець Сіль Directions 1Картоплю відварити в підсоленій воді, остудити, очистити та нарізати кубиками. 2Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, посолити, додати оцет, нагрівати, помішуючи, поки вона не осяде, та залишити остигати. 3Моркву вимити, очистити та натерти на крупній тертці. Зелену цибулю вимити, просушити і дрібно нарубати. 4Все змішати, посолити, поперчити та заправити оливковою олією. 5Готовий салат посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки та кропу. 00:00