Салат із квасолі з родзинками салати вірменська кухня 23 Вересня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Prep: 8 hrs Cook: 2 hrs Yields: 4 порції Ingredients Квасоля червона - 200 г Цибуля ріпчаста - 2 головки Олія - 2 ст. ложки Оцет винний або яблучний - 2 ст. ложки Родзинки - 1 ст. ложка Зелень петрушки - 1 пучок Часник - 2 зубчики Перець чорний мелений Сіль Directions 1Червону квасолю залити холодною водою і залишити на ніч. 2Воду злити. Квасолю залити З склянками холодної води і відварити до готовності. 3Відвар злити. Квасолю посолити, поперчити, викласти на блюдо і посипати рубаною зеленню. ЗАПРАВКА 1Збити оцет з маслом. Додати подрібнений часник і родзинки. ОФОРМЛЕННЯ 1Цибулю нарізати тонкими кільцями. 2Полити салат заправкою і посипати кільцями цибулі. 00:00