Мус морквяний

  

23 Вересня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

 

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Морква - 1 кг

Цукор - 4 ст. ложки

Желатин - 20 г

Вода - 2 склянки

Directions

1Желатин замочити на 40 хвилин в 0,5 склянки холодної кип'яченої води. Набряклий желатин розпустити на водяній бані.

2Моркву натерти на дрібній тертці, віджати сік.

3Залити моркву залишками води і варити 15 хвилин. Відвар процідити.

4Приготований відвар змішати з віджатим соком і цукром, довести до кипіння, додати розпущений желатин і знову довести до кипіння.

5Приготовану масу охолодити до початку застигання і збити до утворення стійкої піни, потім розлити в формочки і охолодити до загустіння.

6Перед подачею опустити формочки на кілька секунд у гарячу воду і викласти мус на блюдо.

00:00