Салат із квасолі з родзинками

    

23 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Prep: 8 hrs
  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля червона - 200 г

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Олія - 2 ст. ложки

Оцет винний або яблучний - 2 ст. ложки

Родзинки - 1 ст. ложка

Зелень петрушки - 1 пучок

Часник - 2 зубчики

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Червону квасолю залити холодною водою і залишити на ніч.

2Воду злити. Квасолю залити З склянками холодної води і відварити до готовності.

3Відвар злити. Квасолю посолити, поперчити, викласти на блюдо і посипати рубаною зеленню.

ЗАПРАВКА

1Збити оцет з маслом. Додати подрібнений часник і родзинки.

ОФОРМЛЕННЯ

1Цибулю нарізати тонкими кільцями.

2Полити салат заправкою і посипати кільцями цибулі.

00:00