квашена капуста
квашена капуста

Салат із квашеної капусти з цибулею порей

  

22 Квітня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Капуста квашена - 250 г

Цибуля порей - 250 г

Сметана - 0,5 склянки

Насіння кропу або кмину - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Квашену капусту відкинути на друшляк і дати стекти розсолу.

2Цибулю порей очистити, ретельно вимити, нарізати дуже дрібними пір'їнками разом із зеленим листям, залишивши один для прикраси.

3Перемішати капусту з нарізаною цибулею, насінням кропу або кмину, заправити сметаною, сіллю і перцем за смаком. Викласти в салатник, прикрасити нарізаним листом цибулі порей.

00:00