100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Морква - 2‑3 шт.
Селера - 1 шт.
Родзинки - 1,5 ст. ложки
Горіхи очищені - 1,5 ст. ложки
Сметана або збиті вершки - 0,5‑0,75 склянки
Лимон - сік + трохи тертої цедри
Цукор
Сіль
Directions
1Селеру натерти або нарізати соломкою і скропити лимонним соком. Моркву дрібно натерти.
2Продукти перемішати, за бажання додати промиті гарячою водою родзинки та товчені горіхи. Заправити тертою лимонною цедрою, цукром і сіллю. Збиті вершки додати в останню чергу, злегка перемішати.
3Подавати як закуску або до світлого м'яса (телятина, курка).