Сендвічі з куркою, помідорами та перцем

    

2 Квітня, 2018

Юлия Высоцкая. Едим дома. Книжечки рецептов 2 (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Курка - 1 тушка

Булочки невеликі - 8 шт.

Помідори - 8 шт. невеликих

Перець болгарський жовтий - 4 шт.

Часник молодий - 1 головка

Петрушка - 1 пучок

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Оцет бальзамічний - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль морська - 1 ч. ложка

Directions

1Зрізати скибочку з того кінця перцю, до якого кріпиться плодоніжка, вийняти насіння і мембрани.

2Укласти перець і помідори у велике деко, полити оливковою олією, бальзамічним оцтом, посолити та поперчити. Запікати в розігрітій до 150°С духовці 10‑15 хвилин.

3Курку посолити, поперчити, зробити в деяких місцях невеликі надрізи, відокремити шкіру від м'яса та помістити туди шматочки часнику. Обмазати курку оливковою олією, укласти на деко і запікати в розігрітій духовці, не накриваючи, 40‑45 хвилин.

4Готову курку розділити на шматочки та звільнити від кісток.

5Надрізати булочки до половини, вийняти хлібний м'якуш. Змастити нижні скибочки булочок оливковою олією і декількома краплями бальзамічного оцту.

6Укласти всередину кожної булочки половину жовтого перцю, один помідор, шматочок запеченої курки та кілька листочків петрушки.

00:00