Сирники з інжиром і горіхами млинці, оладки, сирники вегетаріанське, низькокалорійне 26 Травня, 2018 Вегетарианский стол (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 6 порцій Ingredients Сир (творог) - 500 г Інжир - 120 г Горіхи волоські - 2/3 склянки Борошно пшеничне - 0,5 склянки Яйця - 4 шт. Цукор - 3 ст. ложки Масло вершкове - 60 г Сметана - 2/3 склянки Сіль Directions 1Сир (творог) протерти через сито, борошно просіяти, інжир дрібно нарізати. 2Ядра горіхів підсмажити та дрібно порубати. 3Сир з'єднати з половиною борошна, жовтками яєць, цукром, інжиром і горіхами. Посолити та ретельно перемішати. 4З цієї маси сформувати сирники та обваляти у борошні. 5Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору та прогріти в духовці (5‑7 хвилин). 6Подавати гарячими зі сметаною. 00:00