Соус гострий

    

5 Жовтня, 2016

Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек)

Ingredients

Перець солодкий червоний - 120 г

Перець солодкий жовтий - 120 г

Помідори - 200 г

Перець каєнський - 25 г

Часник - 2 зубчики

Базилік - 10 г

Олія оливкова - ​​60 мл

Гірчиця зернова

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Солодкий перець розрізати навпіл, видалити плодоніжки і насіння, потім запекти в розігрітій до 200°C духовці до м'якості.

2Підготовлені овочі дрібно нарубати. Помідори звільнити від шкірки, каєнський перець нарізати шматочками. Базилік нарубати.

3Інгредієнти викласти в чашу блендера разом з часником і збити до однорідної маси.

4В суміш додати солодкий і чорний перець, гірчицю, масло, сіль і ретельно перемішати.

5Готовий соус залишити в холодильнику на 20 хвилин.

00:00