Соус томатний з грибами (м’ясний)

  

12 Травня, 2017

Энциклопедия русской и европейской кухни

  • Yields: 500 г

Ingredients

Соус томатний готовий - 400 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Олія оливкова або соняшникова або

Масло вершкове

Гриби білі - 100 г

Жир - 30 г

Часник - 4 г

Directions

1Дрібно нарізану цибулю пасерувати в оливковій або соняшниковій олії або вершковому маслі, покласти нарізані відварені білі гриби та пасерувати все разом.

2Потім з'єднати з готовим м'ясним томатним соусом і кип'ятити 3-5 хвилин.

3У соус можна додати уварений коричневий бульйон (фюме).

4У готовий соус ввести розтертий або подрібнений часник.

5Подавати соус до філе, курей і курчат.

00:00