Соус яєчно-олійний (консервований)

  ,   

20 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Цибуля зелена - 100 г

Яйця - 3 жовтки

Часник - 1 зубчик

Огірки мариновані - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Олія оливкова - 120 мл

Оливки без кісточок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Зварити круто 2 яйця, розтерти жовтки. Додати сіль, перець, лимонний сік і ретельно перемішати до однорідної маси. Поступово влити оливкову олію, безперервно збиваючи соус, додати 1 жовток сирого яйця.

2Покласти суміш у чашу мультиварки. Додати нарізані оливки, дрібно нарізану зелену цибулю, подрібнений часник і шматочки маринованого огірка. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

3Перекласти соус в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.

00:00