Спагеті «Алла карбонара» (з вершками)

    

4 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Спагеті - 150 г

Бекон сирокопчений (бажано жирний) - 150 г

Вершки 33% - 150 мл

Яйця - 2 жовтки

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для варіння спагеті та смаження - 2 ч. ложки

Directions

1Відварювати спагеті в підсоленій воді з додаванням 1 ч. ложки оливкової олії 7-8 хвилин.

2Нарізати бекон великими скибочками, обсмажити на розігрітій оливковій олії 3-4 хвилини (бекон не має перетворитися на хрусткі сухарики).

3Додати в сковороду спагеті, поперчити, перемішати, щоб паста ввібрала жир.

4Влити вершки, перемішати та випарувати до загустіння, уникаючи бурхливого кипіння.

5Викласти спагеті на тарілку, додати жовтки, перемішати.

00:00