Суп гречаний

  

28 Жовтня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

М'ясо (яловичина, баранина, курка) - 500-700 г

Крупа гречана - 200 г

Картопля - 500 г

Морква - 200 г

Цибуля - 150 г

Часник - 1-2 зубчики

Лавровий лист - 3-4 шт.

Перець

Сіль

Олія

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити водою, варити 1-1,5 години.

2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на крупній тертці. Картоплю нарізати кубиками або брусочками.

3Гречку трохи просмажити на сухій сковороді.

4На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити.

5У бульйон додати картоплю, посолити.

6Після того як бульйон закипить, додати гречку, варити 10 хвилин.

7Потім додати цибулю і моркву, варити до готовності.

8Додати лавровий лист, перець і видавлений через часникодавилку часник. Дати супу настоятися під кришкою 15-20 хвилин.

9Готовий суп розлити по тарілках, додати дрібно нарізану зелень.

00:00