Суп з мисливськими ковбасками

    ,

24 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Бульйон м'ясний готовий концентрований - 0,5 л

Бекон - 4 смужки

Перці болгарські червоні - 2 шт.

Картопля - 0,5 кг

Часник - 1 головка

Ковбаски мисливські - 300 г

Directions

1Духовку розігріти до 200°C.

2На деку розкласти бекон, нарізані кружальцями ковбаски, нарізаний смужками червоний перець і головку часнику. Поставити в духовку на 15 хвилин. Вийняти, остудити.

3Смужки бекону та перцю нарізати невеликими шматочками, часник очистити. Картоплю вимити, очистити, нарізати брусочками.

4М'ясний бульйон влити в каструлю, додати 1 л води, довести до кипіння, покласти картоплю і варити 15 хвилин.

5Додати часник, бекон, перець і ковбаски та зняти з вогню. Дати настоятися 20 хвилин.

Дієта при гіпотонії

00:00