Суп картопляний з квасолею і бадиллям гороху перші страви здорове харчування 19 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 3 шт. Квасоля - 0,5 склянки Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Гарбуз - 200 г Листя гороху рубані - 0,5 склянки Сметана - 3 ст. ложки Вода - 1,5 л Зелень селери рубана - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Картоплю нарізати скибочками, цибулю - півкільцями, моркву, гарбуз натерти на крупній тертці. Листя гороху дрібно порубати. 2Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години. 3У замочену квасолю влити воду, довести до кипіння, додати картоплю та варити 7-8 хвилин. 4Потім опустити овочі та рубане листя гороху і варити ще 6-7 хвилин. 5Настоювати без нагрівання 10-15 хвилин. 6При подачі посолити, заправити сметаною та посипати зеленню селери. 00:00