Суп китайський курячий з кукурудзою

      

21 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

М'ясо куряче - 400 г

Кукурудза - 200 г

Помідори черрі - 2 шт.

Зелена цибуля - 5-6 пір'я

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Яйця - 1 білок

Часник - 1 зубчик

Крохмаль - 1 ст. ложка

Олія - 1 ст. ложка

Імбир - 2 ч. ложки меленого кореня

Цукор - 1 ч. ложка

Кінза - 2-3 гілочки

Бульйон курячий - 1 л

Перець

Сіль

Directions

1Зелену цибулю вимити та нарізати навскоси. Перець вимити, видалити серцевину та нарізати тонкою соломкою. Часник очистити та подрібнити. Корінь імбиру почистити та натерти на крупній тертці. Помідори черрі вимити, розрізати на чотири частини, видаливши плодоніжки. Куряче м'ясо розрізати на невеликі шматочки. Крохмаль розмішати з цукром в 2 ст. ложках води.

2Влити в чашу мультиварки олію. Увімкнути режим «Смаження» та обсмажувати курку 7 хвилин.

3Додати зелену цибулю, перець, часник і помідори, обсмажувати ще 6 хвилин.

4Додати кукурудзу та імбир. Влити бульйон і розведений крохмаль, покласти сіль і перець. Закрити кришку та встановити режим «Суп» на 1 годину.

5Збити в мисці білок і влити його в готовий суп. Швидко розмішати.

6Суп подавати гарячим, посипавши дрібно нарізаною кінзою.

00:00