Суп-пюре овочевий з манкою

    

5 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 1 шт.

Крупа манна - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Яйця - 1 жовток

Молоко - 0,25 склянки

Вода - 1,5 склянки

Directions

1Картоплю почистити, нарізати, залити гарячою водою і варити до готовності.

2Овочі протерти, знову закип'ятити і всипати манну крупу. Варити 15 хвилин.

3Жовток розмішати в холодному молоці та влити в суп, помішуючи. Зняти з вогню і заправити вершковим маслом.

Дієта при хронічному пієлонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00