100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Риба різних сортів (короп, щука, сом тощо) - 1250 г
Риба дрібна (окунь та ін.) - кілька жмень
Цибуля - 1 шт.
Перець червоний - 15 г
Перець солодкий - 2 стручки
Помідори - 3 шт.
Сіль
Directions
1Рибу добре почистити, розрізати на шматки в три пальці завтовшки та натерти сіллю.
2Голови, хвости, нутрощі тадрібну рибу розварити разом з цибулею в 0,5 л підсоленої води. Як тільки вода закипить, додати червоний перець.
3Коли цибуля розвариться, бульйон процідити крізь сито.
4Вилити бульйон на підготовлені шматки риби, туди ж додати нарізані тонкими кільцями стручковий перець і помідори. За бажанням можна додати молоки й ікру. Суп варити 20 хвилин. Не мішати, а тільки злегка струшувати горщик, щоб риба не розвалилася.