юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибний з перцем

    

17 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба різних сортів (короп, щука, сом тощо) - 1250 г

Риба дрібна (окунь та ін.) - кілька жмень

Цибуля - 1 шт.

Перець червоний - 15 г

Перець солодкий - 2 стручки

Помідори - 3 шт.

Сіль

Directions

1Рибу добре почистити, розрізати на шматки в три пальці завтовшки та натерти сіллю.

2Голови, хвости, нутрощі тадрібну рибу розварити разом з цибулею в 0,5 л підсоленої води. Як тільки вода закипить, додати червоний перець.

3Коли цибуля розвариться, бульйон процідити крізь сито.

4Вилити бульйон на підготовлені шматки риби, туди ж додати нарізані тонкими кільцями стручковий перець і помідори. За бажанням можна додати молоки й ікру. Суп варити 20 хвилин. Не мішати, а тільки злегка струшувати горщик, щоб риба не розвалилася.

00:00