Суп із вівсяної крупи з яблуками

    

26 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Вівсяна крупа - 2 склянки

Яблука свіжі - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сметана

Directions

1Вівсяну крупу перебрати та відварювати 15 хвилин. Потім процідити і протерти крупу крізь сито, додати назад в відвар.

2Нарізані дрібними скибочками яблука, нашатковану моркву та нарізану кільцями цибулю додати в суп, довести до кипіння, але варити не треба, практично відразу зняти з вогню й охолодити.

3Подавати суп заправленим сметаною.

Дієта при оксалатних каменях

00:00