Суп із червоної квасолі (вірменський з м’ясом)

    

18 Листопада, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Prep: 6 hrs
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля червона - 400 г

Яловичина - 300 г м'якоті

Картопля - 3 шт.

Цибуля порей - 2 стебла

Морква - 2 шт.

Корейка копчена - 300 г

Ковбаса сирокопчена - 300 г

Лавровий лист - 1 шт.

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на 6‑8 годин.

2Воду злийте, квасолю залити свіжою водою і варити до готовності, додаючи сіль.

3М'ясо залити 2 л води, відварити до готовності, нарізати шматочками. Бульйон процідити.

4Моркву і ковбасу нарізати скибочками, цибулю порей - кільцями, корейку - кубиками, картоплю - дольками.

5У киплячий бульйон покласти квасолю, варити 10 хвилин. Додати овочі, варити 15 хвилин. Покласти ковбасу, корейку, м'ясо та лавровий лист, варити суп ще 5 хвилин.

6Суп поперчити, посипати рубаною зеленню, заправити сметаною й одразу подавати.

00:00