Сіні кюфта

  ,     

31 Жовтня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 280 г м'якоті

Крупа пшенична - 150 г

Борошно пшеничне - 150 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Баранина або яловичина - 180 г м'якоті

Цибуля ріпчаста - 4 головки

Масло топлене - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Для м'ясної маси баранину двічі пропустити через м'ясорубку. Додати мелену пшеничну крупу, борошно, сіль, перемішати.

2Для начинки м'ясо пропустити через м'ясорубку, обсмажити на маслі з дрібно нарізаною ріпчастою цибулею, посолити і поперчити.

3М'ясну масу розділити на 2 частини. Одну частину викласти на деко рівним шаром товщиною 2 см, на нього таким самим шаром укласти начинку і зверху накрити другою частиною м'ясної маси. Розрівняти.

4Нарізати заготівку ромбиками, на кожному зробити поглиблення, полити розтопленим маслом.

5Запікати 40 хвилин при 180°С.

6Подавати з овочевим гарніром.

00:00