Петрушка - 2 ст. ложки тертого кореня або рубаної зелені
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Сік лимонний або яблучний - 2 ч. ложки
Сіль
Directions
1Підготовлену тушку птиці натерти зовні і зсередини сіллю та скропити кислим соком. У черевну порожнину покласти масло або курячий жир, змішані з рубаним або тертим корінням.
2Загорнути курку в фольгу, покласти на деко та запікати в духовці 30‑40 хвилин при 180°С.
3В якості соусу можна використовувати сік, що утворився при запіканні курки, до якого додати вершки та пряний соус. На гарнір подати підсмажену у великій кількості жиру картоплю або відварений розсипчастий рис і овочі, горох, квасолю, салат з фруктів.