Курка у фользі
Курка у фользі

Курка у фользі

    

7 Січня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Курка - 1 тушка

Масло вершкове або курячий жир - 2-3 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки тертого кореня або рубаної зелені

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Сік лимонний або яблучний - 2 ч. ложки

Сіль

Directions

1Підготовлену тушку птиці натерти зовні і зсередини сіллю та скропити кислим соком. У черевну порожнину покласти масло або курячий жир, змішані з рубаним або тертим корінням.

2Загорнути курку в фольгу, покласти на деко та запікати в духовці 30‑40 хвилин при 180°С.

3В якості соусу можна використовувати сік, що утворився при запіканні курки, до якого додати вершки та пряний соус. На гарнір подати підсмажену у великій кількості жиру картоплю або відварений розсипчастий рис і овочі, горох, квасолю, салат з фруктів.

00:00