Телячі нирки в духовці

    

19 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Телячі нирки - 500 г

Шпик - 800 г

Цибуля - 8 шт. невеликих

Картопля молода - 8 шт. маленьких

Масло вершкове - 2 ч. ложки

Ялівець - 4 ягоди

Коньяк

Сіль

Перець

Directions

1У каструлі нагріти 1 ч. ложку вершкового масла і обсмажити в ньому нарізаний кубиками шпик з цілими цибулинами.

2Вийняти шпик і цибулю з каструлі і в цьому жирі обсмажити добре промиті і обсушені телячі нирки.

3Очищені картоплини обсмажити до напівготовності з другої чайною ложкою вершкового масла.

4Шпик, цибулини і картоплю з'єднати з нирками, приправити перцем, посолити, не закриваючи кришкою, запекти в духовці до готовності, якщо потрібно, додати трохи води.

5Наприкінці всипати розім'ятий ялівець і через 5 хвилин влити трохи коньяку.

6Блюдо подати в горщику.

00:00