Торт бісквітний

    

12 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Борошно пшеничне - 200 г

Цукор - 100 г

Масло вершкове - 20 г

Сироп лимонний - 150 мл

Яйця - 4 шт.

Розпушувач - 2 ч. ложки

Directions

1Яйця збити з цукром. Борошно з'єднати з розпушувачем і поступово, помішуючи, всипати в яєчну суміш. Збивати 7-10 хвилин.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом. Влити в чашу тісто та встановити режим «Випічка» на 1 годину.

3Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару. Остудити та розрізати на 3 коржі. Кожен корж просочити лимонним сиропом.

00:00