Торт персиковий

  

21 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

ДЛЯ КОРЖА:

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Цукор - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 150 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Персики консервовані - 1 кг

Сир (творог) - 500 г

Цукор - 0,5 склянки

Ванільний цукор - 1 ст. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра та сік)

Вершки густі - 1 склянка

Желатин - 16 г

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ:

Горіхи волоські рубані - 3 ст. ложки

Конфітюр персиковий - 1 ст. ложка

Цукор - 4 ст. ложки

М'ята

Directions

1Сухарі змішати з цукром, маслом і викласти в форму. Персики відокремити від сиропу, 300 г подрібнити в пюре.

2Сир (творог), цукор, ванільний цукор, лимонну цедру та сироп перемішати до однорідної маси. В кінці додати фруктове пюре.

3Збити вершки в піну. Замочити желатин в невеликій кількості холодної кип'яченої води, залишити на 30 хвилин, потім, помішуючи, розпустити на водяній бані.

4Желатин і вершки перемішати з сирною масою.

5Роз'ємну форму заповнити приготовленою масою, розрівняти та поставити в холодильник на 2-3 години.

6Оформити торт рештою персиків, конфітюром, горіхами та м'ятою.

00:00