Торт шоколадний з імбиром солодка випічка духовка 9 Серпня, 2018 16 рецептів Юлії Висоцької. Десерти (Домашня колекція СТБ) Ingredients Масло вершкове - 510 г Шоколад чорний гіркий - 500 г Яйця - 10 шт. Цукрова пудра - 400 г Імбир тертий - 100 г Борошно кукурудзяне - 70 г Какао-порошок - 3 ст. ложки Directions 1Шоколад і 500 г вершкового масла розтопити на водяній бані. 2Додати в розтоплений шоколад натертий імбир, перемішати. 3Всипати борошно та какао-порошок і ще раз ретельно перемішати. 4Яйця збити з цукровою пудрою в кремоподібну масу. 5З'єднати шоколадну масу зі збитими яйцями і дуже обережно вимішати. 6Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40‑45 хвилин. 00:00