Тріска, запечена в майонезі, з салатом із зеленої цибулі

  ,   ,

23 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 600 г

Майонез - 1-2 банки

Цибуля ріпчаста - 350 г

Сіль

Перець

ДЛЯ САЛАТА:

Яйця - 2 шт.

Сметана - 1 склянка

Огірки свіжі - 2 шт.

Цибуля зелена

Сіль

Directions

1Тріску очистити від луски та кісток, нарізати на порції, помістити в сотейник, засипати нарізаною кружальцями ріпчастою цибулею, посолити, поперчити, залити все майонезом і поставити в духовку на 30 хвилин.

2До тріски подати салат із зеленої цибулі.

САЛАТ ІЗ ЗЕЛЕНОЇ ЦИБУЛІ:

1Зелену цибулю дрібно нарізати, покласти в друшляк і на 1 хвилину опустити в киплячу воду, після чого охолодити під струменем холодної води, щоб пішла зайва гіркота, остудити.

2Перемішати з рубаними яйцями і сметаною, посолити.

3Якщо є свіжі огірки, то в салат можна додати дрібно нарізані свіжі огірки.

00:00