Тунець смажений з грибами під маринадом страви з грибів, страви з риби здорове харчування 8 Травня, 2018 195 рецептов для здоровья позвоночника 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Тунець - 750 г філе Печериці або білі гриби - 300 г Олія - 4 ст. ложки Перець чорний мелений Часник - 2 зубчики Лавровий лист - 1 шт. ДЛЯ МАРИНАДУ: Вино сухе біле - 3 ст. ложки Лимони - 1 шт. + 4 ст. ложки соку Олія оливкова - 3 ст. ложки Петрушка - кілька гілочок Перець чилі - 1 сушений стручок Directions 1Тунця вимити і нарізати порційними шматочками. 2МАРИНАД: Змішати вино, оливкову олію, лимонний сік, нарізану зелень, а також стручок перцю чилі, посолити, поперчити. 3Гриби вимити, нарізати, обсмажити в олії. 4Потім гриби вийняти, а в олію з-під грибів покласти рибу, додати нарізану цибулю і часник, лавровий лист і тушкувати 15‑20 хвилин. 5Подавати з грибами під маринадом.Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу 00:00