Фарш з рисом

    

3 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 40 mins

Ingredients

М'ясо - 400 г фаршу

Рис - 300 г

Помідори - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 3 ст ложки

Вода - 700 мл

Перець чорний мелений

сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі, дрібно їх нарізати.

2Налити на дно мультиварки олію і 15 хвилин пасерувати цибулю з морквою в режимі «Випічка», пізніше додати томат.

3Додати в мультиварку м'ясний фарш, перемішати і готувати на тому самому режимі ще 25 хвилин.

4Всипати в мультиварку промитий рис, налити воду, додати перець і сіль. Включити режим «Плов» на 1 годину.

00:00