100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Форель - 450 г
Картопля - 2 шт.
Лимон - 2 ч. ложки соку
Перець лимонний - 0,5 ч. ложки
Сіль
Кріп (для подачі) - 10 г
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Directions
1Рибу почистити, промити, обсушити паперовими рушниками та розрізати на стейки.
2У сотейник налити трохи олії. Стейки підсолити, посипати лимонним перцем, покласти на дно сотейника, скропити лимоном. У проміжки покласти товсті скибочки картоплі, її теж підсолити. Можна трохи підлити води для картоплі. Поставити в духовку та запікати, поки картопля не підрум'яниться.