форель із соусом з паприки
форель із соусом з паприки

Форель на грилі з соусом зі свіжої паприки

    ,

24 Червня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 200 г філе

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Соєвий соус - 0,5 ст. ложки

Лимон - 1 ч. ложка соку

Імбир - 0,5 ч. ложки тертого свіжого кореня

Паприка сушена - 1/6 ч. ложки порошку

ДЛЯ СОУСУ:

Перець солодкий - 1 шт.

Бульйон овочевий - 0,5 склянки

Сіль

Цукор - 1/6 ч. ложки

Мед - 0,5 ч. ложки

Directions

1МАРИНАД: Оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, тертий імбир і сушену паприку з'єднати та ретельно перемішати.

2Натерти рибу маринадом і поставити на 1,5 години в холодильник.

3Потім сухий маринад зняти з поверхні форелі, обсмажувати рибу на решітці, по кілька хвилин з двох боків.

СОУС:

1Болгарський перець очистити від серцевини та насіння, покласти в пароварку на кілька хвилин для м'якості, потім зняти шкірку, подрібнити у блендері.

2Перекласти пюре з перцю в каструлю, додати бульйон, посолити, покласти цукор і мед. Довести суміш до кипіння, потім варити до загустіння.

3Соус зняти з вогню, додати до нього сушену паприку, перемішати, накрити кришкою і дати настоятися кілька хвилин.

4Соусом полити приготовлену рибу.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00