Форель, смажена на решітці страви з грибів, страви з риби духовка, здорове харчування 24 Червня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Форель - 1,5 кг Цибуля - 50 г Гриби - 150 г Олія - 50 г Петрушка - 5 гілочок Сіль Перець Directions 1Цибулю та гриби очистити та нарізати, зелень подрібнити. 2Очищену форель посолити, поперчити, укласти на алюмінієву плівку, до риби додати цибулю, нарізані свіжі гриби та зелень петрушки. 3Рибу скропити олією, загорнути окремо кожну рибину в пергамент разом із сумішшю та готувати в духовці при 180°C. 4До столу рибу подавати, не виймаючи з плівки.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00