Фрикадельки для супу

  ,   

3 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 200 г

Хліб пшеничний - 1 скибочка

Яйця - 1 шт.

Петрушка

Кріп

Directions

1М'ясо пропустити через м'ясорубку разом з попередньо замоченим в холодній воді, а потім віджатим пшеничним (без скоринок) хлібом, додати збите яйце, перемішати.

2Сформувати кульки завбільшки з лісовий горіх.

3Перед їжею опустити фрикадельки в киплячий суп і варити при слабкому кипінні 10 хвилин.

Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних, фосфатних і кальцієвих каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі

00:00