Фрикадельки з курки в горщиках страви з птиці висококалорійне, духовка 11 Серпня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Курка - 1 шт. (1,5 кг) Масло вершкове - 100 г Яйця - 1 шт. Бульйон курячий - 0,5 склянки Естрагон або петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені Лимон - 0,5 шт. (сік) Мускатний горіх мелений Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ ПОДАЧІ: Салат зелений Апельсин Directions 1Курку посолити та поперчити. Смажити до готовності, часто перевертаючи. Охолодити. 2Зняти з кісток м'якоть і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером. 3Додати лимонний сік, спеції, яйце, масло та частину зелені. Збити масу. Сформувати з неї кульки завбільшки з волоський горіх. 4Викласти кульки в горщики, влити бульйон і запікати фрикадельки в духовці 15 хвилин. 5При подачі викласти їх на листя зеленого салату і оформити дольками апельсина. 00:00