Фрикадельки з курки в горщиках
Фрикадельки з курки в горщиках

Фрикадельки з курки в горщиках

    ,

11 Серпня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 1 шт. (1,5 кг)

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 1 шт.

Бульйон курячий - 0,5 склянки

Естрагон або петрушка - 1 ст. ложка рубаної зелені

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Мускатний горіх мелений

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Салат зелений

Апельсин

Directions

1Курку посолити та поперчити. Смажити до готовності, часто перевертаючи. Охолодити.

2Зняти з кісток м'якоть і пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером.

3Додати лимонний сік, спеції, яйце, масло та частину зелені. Збити масу. Сформувати з неї кульки завбільшки з волоський горіх.

4Викласти кульки в горщики, влити бульйон і запікати фрикадельки в духовці 15 хвилин.

5При подачі викласти їх на листя зеленого салату і оформити дольками апельсина.

00:00