Фрітата макаронні вироби, сніданки, страви з яєць низькокалорійне, швидко 24 Березня, 2018 Быстрый завтрак (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Макаронні вироби дрібні - 100 г Помідори - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Оливки без кісточок - 12 шт. Яйця - 8 шт. Бринза - 60 г Масло вершкове - 2 ст. ложки Базилік - 2 ст. ложки рубаної зелені Олія - 1 ст. ложка М'ята - 0,5 ч. ложки сушеної меленої зелені Перець чорний мелений Сіль Кетчуп Directions 1Помідор обшпарити, зняти шкірку, розрізати навпіл, видалити насіння та дрібно нарізати м'якоть. 2Цибулю дрібно порубати, обсмажити на олії, додати помідор, зелень базиліку та м'яту, смажити 2 хвилини. 3Покласти макаронні вироби та рубані оливки, перемішати і прогрівати ще 1 хвилину. 4Яйця збити з сіллю і перцем, з'єднати з сумішшю макаронів з овочами. 5Вершкове масло розтопити, викласти на нього яєчну масу, зверху посипати розкришеною бринзою та смажити на слабкому вогні до загусання. 6Подавати, розрізавши на порції, з гострим кетчупом. 00:00