Фузіллі зі шпиком і радіккіо макаронні вироби, страви з м'яса італійська кухня 15 Вересня, 2017 100 Great Italian Recipies Prep: 20 mins Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Фузіллі або трубочки sedani rigati - 300 г Олія оливкова extravirgin - 2 ст. ложки / 30 мл Салат радіккіо, нарізаний смужками - 250 г Шпик - 120 г Вершки - 2/3 склянки / 150 мл Цибуля шалот - 40 г Сіль Перець Directions 1Довести каструлю добре посоленої води до кипіння. 2У сковороді на невеликому вогні розігріти олію. Додати нарізану цибулю шалот і смажити, перемішуючи, до коричневого кольору, 3‑4 хвилини. 3Збільшити вогонь до середнього, додати нарізаний смужками шпик і готувати, перемішуючи, ще 2‑3 хвилини, до розм'якшення. 4Додати вершки, заправити сіллю та перцем і зменшити вогонь до мінімального. Кип'ятити на повільному вогні до незначного зменшення маси. 5Тим часом зварити пасту в киплячій воді до стану al dente і злити. 6Поєднати пасту з соусом і подавати. 00:00