Фузіллі зі шпиком і радіккіо

  ,   

15 Вересня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фузіллі або трубочки sedani rigati - 300 г

Олія оливкова extravirgin - 2 ст. ложки / 30 мл

Салат радіккіо, нарізаний смужками - 250 г

Шпик - 120 г

Вершки - 2/3 склянки / 150 мл

Цибуля шалот - 40 г

Сіль

Перець

Directions

1Довести каструлю добре посоленої води до кипіння.

2У сковороді на невеликому вогні розігріти олію. Додати нарізану цибулю шалот і смажити, перемішуючи, до коричневого кольору, 3‑4 хвилини.

3Збільшити вогонь до середнього, додати нарізаний смужками шпик і готувати, перемішуючи, ще 2‑3 хвилини, до розм'якшення.

4Додати вершки, заправити сіллю та перцем і зменшити вогонь до мінімального. Кип'ятити на повільному вогні до незначного зменшення маси.

5Тим часом зварити пасту в киплячій воді до стану al dente і злити.

6Поєднати пасту з соусом і подавати.

00:00