Фузіллі з соусом песто

    

27 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Фузіллі - 150 г

Сіль

СОУС ПЕСТО:

Петрушка - 1 невеликий пучок

Базилік (бажано зелений) - 3 гілочки

Горіхи кедрові очищені - 1 жменя

Олія оливкова

Пармезан тертий - 3 ст. ложки

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Помідори черрі - 2 шт.

Directions

1Відварювати фузіллі в підсоленій воді до стану аль денте близько 10 хвилин, відкинути на друшляк.

СОУС ПЕСТО:

1Відокремити листя петрушки та базиліка, порубати якомога дрібніше в пропорції 1:1 або подрібнити за допомогою блендера (краще обійтися без блендера, оскільки текстура соусу має залишитися неоднорідною).

2Перетерти подрібнену зелень товкачем в ступці, додати подрібнені кедрові горіхи, перемішати. Влити невеликими порціями оливкову олію, перетерти до стану рідкої сметани. Додати сіль, мелений чорний перець і тертий пармезан.

3Довести соус до кипіння в сковороді, додати туди ж пасту, перемішати, прогрівати 2-3 хвилини.

4Подавати страву теплою, прикрасивши дольками помідорів чері.

00:00